.

szabadtéri sportok miniwell kerti víz szűrő szivattyú felkészülők túlélési

szabadtéri sportok miniwell kerti víz szűrő szivattyú felkészülők túlélési

HUF 11596.50

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

Egyszerű hozzáférni a friss, tiszta vizet, amíg egy miniwell L610. szakasz : Szénszálas Szűrő erősen eltávolítja a kellemetlen íz, szag, majd a maradék klór a nyers víz, még a nehézfémek (Ólom, Higany -, illetve Kadmium), köszönhetően a nagy felületen a szén-rost. Lebegő részecskék, anyagok nagy molekulatömegű, nem halad át a 0. )
Cseréje :
L610 szűrőbetétek lehet cserélni. Csatlakoztassa a pre-szűrő outlet tömlő.
Kiváló Szűrési Képesség : 1000 Liter.
UF jellemzők :
A L610 Ultra-szűrés szűrő funkciók egy state-of-the-art UF Üreges Rost membrán Technológia szinten 0,01 mikron.
A csomagolás tartalmazza
hordozható vízszűrő*1
outlet, a bemeneti tömlőt.
Szűrőbetétek Cleanable & Cserélhető Tisztítás : L610 szűrőbetétek lehet tisztítani a tiszta víz. A szivattyú a víz átfolyik előtti szűrőt, amíg a víz áramlási tiszta a előszűrő. szakasz : a 0,01 mikronos szűrő pórusméret Miniwell L610 UF szűrő magas hatékonyság eltávolítása protozoa (például Cryptosporidium, Giardia), baktériumok (például, Campylobacter, Szalmonella, addigra meglesz, E. Cserélje ki az új szűrőt.
Megerősített Csökkentése Klór íze, Kellemetlen Íz, Szag Szín. Ez ellen hatékony a baktériumok (Salmonella, Kolera, E. Mert L610 hordozható, könnyű, ez is nagy utazók, akik nem akarnak támaszkodni, a minőségi helyi víz. szakasz : a 0,1 Mikron UF Előtti Szűrő blokk s a homok, rozsda, iszap, férgeket, baktériumokat, valamint a másik nagy részecskéket, hogy lehet, hogy akadozik a rendszer. A minta a technológia előállításához használt tiszta víz orvosi létesítmények, valamint nagy települési szennyvíztisztító telepek építése.
Összehasonlítás :
Összehasonlítjuk Miniwell Termékek más márkák víz szűrők a piacon.3 a szén-szűrő, valamint UF beépített szűrő a ház meg szorosan.
Is, UF membrán lehet vissza kipirult, hogy meghosszabbítja élettartamát.
Megjegyzés : Ha meg szeretné vásárolni, L610 szűrő csere, mint tartalék, kérjük, kattintson az alábbi linkre, :
Vizsgálati jelentés : Miniwell L610 van FDA, CE tanúsítvány, majd átment az SGS vizsgálati jelentést.
Termék Részletek
Használata egyszerű :
1. Használja az úszó tartani előszűrő le az alsó, távol üledék. UF membrán teljesítmény fenntartása sokkal több, mint 1000 Liters ha elszámolási megfelelő. Szivattyúzni azáltal, hogy a kilincs le-fel.), egysejtűek ciszták, vírus, eltávolítja a maradék klór, kellemetlen íz, szag szín.
Szűrőbetét cserélhető
Által hitelesített FDA CE SGS
Eltarthatóság : 5 év(Miután a Kezdeti Nedvesítő : 3 év)
Struktúrák :
3 szakaszban szűrési folyamat miniwell L610 mechanikus szűrők friss folyóvíz, hogy a jó ízű a víz. Húzza UF szűrő távol Szén Szűrő 2.
Megőrzi Jótékony Ásványi anyagok a Vízben.
Miniwell L610 hordozható vízszűrő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy igyon tiszta, jó ízű a víz megújuló természetes édesvíz források. A szűrt víz a miniwell L610 tisztább, mint más hasonló vízszűrő.
Eltávolítja A 99% - Os Kadmium, Ólom, Higany (Heavy Metal). Hely bemeneti tömlőt futó friss víz forrás (folyó, tó, eső, stb. Előszűrő cseréje : Távolítsa el a Pre-Szűrő, víz bemeneti tömlőt, majd telepítse újra az új Előszűrő.2 Óvatosan forgassuk UF szűrő, így a Zár Csapok vannak igazítva a nyílások a Zár Slot. A víz természetesen áramlik át a pórusokat, kívülről-át a membrán fal mellett alacsony nyomás. L610 UF szűrő kívül-a konfigurációs maximalizálja a könnyű visszamosóvíz. Távolítsa el az előszűrő a bemeneti tömlőt.1 Csavarja ki UF szűrő az óramutató járásával ellentétes irányba, majd óvatosan távolítsa el UF Szűrő - /szénszűrő közgyűlés. Miniwell azt sugallja, a szűrő tisztítása a tiszta víz minden használat után. Víz bemeneti tömlőt a tiszta víz. ( MEGJEGYZÉS : a Szén szűrő csak akkor kell öblíteni tiszta csapvizet. Hely outlet tömlő a csatolt pohár, vagy egy tiszta víz tartály. Adunk hozzá egy marék iszapot, majd néhány csepp szén-tinta a kezeletlen víz szimuláló piszkos víz. Segít kiterjeszteni a szén szűrő (stage 2) UF membrán (stage 3) élet kapacitás.13 gal)/perc
Kapacitás
1000 L
Anyag
ABS , Szénszálas, UF(egészségügyi osztály)
Tartozékok
Belépő, illetve Kilépő Tömlő, Szövet Táska, Használati
Jellemzők :
Legkisebb Szűrő pórusméret a 0,01 mikronos
Eltávolítja a 99,9% - os Vízi Baktériumok, még a Vírusok is. Nem kell kidobni az egész rendszer. További alapos tisztítás, a UF szűrő lehet tisztítani öblítsük orvosi szájvíz aztán rázza meg a szűrőt, a nyitott vége lefelé, hogy eltávolít minden részecske. Biztosítja, hogy 1000 Liter biztonságos ivóvízhez. A szivattyú a víz átfolyik a L610 víz szűrő, amíg a víz fut ki a konnektorból tömlő. Miniwell hordozható vízszűrő ideális a túrázás & kemping, utazás, veszélyhelyzetekre való felkészülés, valamint a túlélés. coli) is hatékonyságát a vírusok eltávolítására, férfi ismert (például a Bélben, Hepatitis A, Norovirus, Rotavírus)".

Alapvető tulajdonságok

Típus:
víz szűrő
Márka Név:
miniwell
Típus:
kültéri víztisztító
Méret:
165*50*85mm
A Víz Áramlását:
0, 5 L (0.13 gal)/perc
Anyag:
ABS , szénszálas, UF(egészségügyi osztály)
Szűrés Pórusméret :
A 0,01 Mikronos
Szűrési Kapacitás :
1000 Liter
Nettó tömeg:
245 g
szín:
Zöld
Alkalmazás:
Fut A Friss Víz Forrása
Színpadon a szűrőbetét :
3