.

gyalogos hátizsákos felszerelés miniwell szabadtéri vízszűrő

gyalogos hátizsákos felszerelés miniwell szabadtéri vízszűrő

HUF 11596.50

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

A szivattyú a víz átfolyik előtti szűrőt, amíg a víz áramlási tiszta a előszűrő. )
Cseréje :
L610 szűrőbetétek lehet cserélni. szakasz : Szénszálas Szűrő erősen eltávolítja a kellemetlen íz, szag, majd a maradék klór a nyers víz, még a nehézfémek (Ólom, Higany -, illetve Kadmium), köszönhetően a nagy felületen a szén-rost.), egysejtűek ciszták, vírus, eltávolítja a maradék klór, kellemetlen íz, szag szín. Szén szűrő, valamint UF szűrő cseréje : 2. Mert L610 hordozható, könnyű, ez is nagy utazók, akik nem akarnak támaszkodni, a minőségi helyi víz.01 mikron UF membrán, így csak friss, tiszta víz jótékony ásványi anyagokat. A víz természetesen áramlik át a pórusokat, kívülről-át a membrán fal mellett alacsony nyomás.
Miniwell L610 hordozható vízszűrő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy igyon tiszta, jó ízű a víz megújuló természetes édesvíz források. Segít kiterjeszteni a szén szűrő (stage 2) UF membrán (stage 3) élet kapacitás.
A csomagolás tartalmazza
hordozható vízszűrő*1
outlet, a bemeneti tömlőt *1
szövet. ( MEGJEGYZÉS : a Szén szűrő csak akkor kell öblíteni tiszta csapvizet.
Szűrőbetét cserélhető
Által hitelesített FDA CE SGS
Eltarthatóság : 5 év(Miután a Kezdeti Nedvesítő : 3 év)
Struktúrák :
3 szakaszban szűrési folyamat miniwell L610 mechanikus szűrők friss folyóvíz, hogy a jó ízű a víz.
Termék Részletek
Használata egyszerű :
1. Szivattyúzni azáltal, hogy a kilincs le-fel. szakasz : a 0,01 mikronos szűrő pórusméret Miniwell L610 UF szűrő magas hatékonyság eltávolítása protozoa (például Cryptosporidium, Giardia), baktériumok (például, Campylobacter, Szalmonella, addigra meglesz, E. szakasz : a 0,1 Mikron UF Előtti Szűrő blokk s a homok, rozsda, iszap, férgeket, baktériumokat, valamint a másik nagy részecskéket, hogy lehet, hogy akadozik a rendszer. További alapos tisztítás, a UF szűrő lehet tisztítani öblítsük orvosi szájvíz aztán rázza meg a szűrőt, a nyitott vége lefelé, hogy eltávolít minden részecske. A szűrt víz a miniwell L610 tisztább, mint más hasonló vízszűrő. Miniwell hordozható vízszűrő ideális a túrázás & kemping, utazás, veszélyhelyzetekre való felkészülés, valamint a túlélés.
Eltávolítja A 99% - Os Kadmium, Ólom, Higany (Heavy Metal).
Tulajdonságok :
Modell
L610
Szűrő Pórusméret
A 0,01 mikronos
Méret
165*50*85mm
NW
245g
GW
445g
A Víz Áramlását
0, 5 L (0. Nem kell kidobni az egész rendszer. Ez ellen hatékony a baktériumok (Salmonella, Kolera, E. Adunk hozzá egy marék iszapot, majd néhány csepp szén-tinta a kezeletlen víz szimuláló piszkos víz.
Megőrzi Jótékony Ásványi anyagok a Vízben. Használja az úszó tartani előszűrő le az alsó, távol üledék. Biztosítja, hogy 1000 Liter biztonságos ivóvízhez.3 a szén-szűrő, valamint UF beépített szűrő a ház meg szorosan. Nem kell vegyszer, elektromos áram vagy UV fény kezelhető.
Kiváló Szűrési Képesség : 1000 Liter. Húzza UF szűrő távol Szén Szűrő 2. Hely bemeneti tömlőt futó friss víz forrás (folyó, tó, eső, stb.2 Óvatosan forgassuk UF szűrő, így a Zár Csapok vannak igazítva a nyílások a Zár Slot. Hely outlet tömlő a csatolt pohár, vagy egy tiszta víz tartály. Csatlakoztassa a pre-szűrő outlet tömlő. UF membrán teljesítmény fenntartása sokkal több, mint 1000 Liters ha elszámolási megfelelő. coli) is hatékonyságát a vírusok eltávolítására, férfi ismert (például a Bélben, Hepatitis A, Norovirus, Rotavírus)".
Megjegyzés : Ha meg szeretné vásárolni, L610 szűrő csere, mint tartalék, kérjük, kattintson az alábbi linkre, :
Vizsgálati jelentés : Miniwell L610 van FDA, CE tanúsítvány, majd átment az SGS vizsgálati jelentést.
UF jellemzők :
A L610 Ultra-szűrés szűrő funkciók egy state-of-the-art UF Üreges Rost membrán Technológia szinten 0,01 mikron.
Is, UF membrán lehet vissza kipirult, hogy meghosszabbítja élettartamát. Egyszerű hozzáférni a friss, tiszta vizet, amíg egy miniwell L610. Miniwell azt sugallja, a szűrő tisztítása a tiszta víz minden használat után.13 gal)/perc
Kapacitás
1000 L
Anyag
ABS , Szénszálas, UF(egészségügyi osztály)
Tartozékok
Belépő, illetve Kilépő Tömlő, Szövet Táska, Használati
Jellemzők :
Legkisebb Szűrő pórusméret a 0,01 mikronos
Eltávolítja a 99,9% - os Vízi Baktériumok, még a Vírusok is. Víz bemeneti tömlőt a tiszta víz. Előszűrő cseréje : Távolítsa el a Pre-Szűrő, víz bemeneti tömlőt, majd telepítse újra az új Előszűrő.
Megerősített Csökkentése Klór íze, Kellemetlen Íz, Szag Szín. L610 UF szűrő kívül-a konfigurációs maximalizálja a könnyű visszamosóvíz. Távolítsa el az előszűrő a bemeneti tömlőt. Cserélje ki az új szűrőt. A minta a technológia előállításához használt tiszta víz orvosi létesítmények, valamint nagy települési szennyvíztisztító telepek építése.
Összehasonlítás :
Összehasonlítjuk Miniwell Termékek más márkák víz szűrők a piacon. A szivattyú a víz átfolyik a L610 víz szűrő, amíg a víz fut ki a konnektorból tömlő.

Alapvető tulajdonságok

Típus:
víz szűrő
Márka Név:
miniwell
Típus:
Kemping felszerelés
szín:
Zöld
Szűrési Kapacitás :
1000 Liter
Méret:
165*50*85mm
A Víz Áramlását:
0, 5 L (0.13 gal)/perc
Tartozékok:
Belépő, illetve Kilépő Tömlő Szövet Táska Utasítás
Szűrés Pórusméret :
A 0,01 Mikronos
Színpadon a szűrőbetét :
3
Használat:
Kemping,szabadtéri sport,sürgősségi túlélési eszközök
Nettó tömeg:
245 g