.

1 Db 1200mm * 60mm 4000 Óra CO2-Lézer Cső 60W

1 Db 1200mm * 60mm 4000 Óra CO2-Lézer Cső 60W

HUF 51300.00

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

(Figyelem : az ügyfelek, akik a váltóáram kell, hogy hagyja, hogy a víz doboz földelt).
(b) A laser cső munka értem, lézer víz védő ellenőrzött vagy nem. A térfogat, nyomás, a hűtővíz normális, vagy nem. Minőség
Mactron Technology Co,.A CO2-Lézer Cső 60 W 1200mm hosszú, átmérő 60mm
Mactron Márka Magas Minőségű Lézer 60 W széles körben használt típusú Mini Lézeres Gravírozó, Asztali Lézer
Vágó Gravírozó, Lézer Bélyegző, Gravírozás, Gép stb. Szolgáltatás
A nemzetközi custmer nyújtunk szakember is támogatja, a termékek Trademanager nyafog, 24 óra. Ha problémája van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a negatív visszajelzés, szeretnénk kipróbálni a legjobb megoldani minden problémát!
Hogyan Kell Megítélni A Co2-Lézer Cső Minőségi Probléma
(1) Lézer gravírozás, majd vágási mélység nem elég, ha a laser cső elkezd dolgozni
Kérjük, ellenőrizze a laser cső beszerelése lámpatest, kísérletezem, vagy nem.
Ha minden rendben van, a laser cső minőségi probléma, akkor ki kell cserélni egy új, a co2-lézer cső.
(a) A hűtővíz hőmérséklet vezérelt között 25-30 hőmérséklet, vagy nem.
(2) Lézer gravírozás, majd vágási mélység nem elég, miután laser cső működik egy darabig.
Kérjük, ellenőrizze a laser cső beszerelése lámpatest, kísérletezem, vagy nem. Fénykép
Standard Export-Fa Csomagot : védi a törékeny üveg cső
Rólunk :
1.
(b) A két lámpatest kell telepíteni a 1/4 helyzetét laser cső fejét.Ha az áruk érkeznek hibás vagy sérült, 7 nappal a beérkezés időpontja fel velünk a kapcsolatot.kft telt el ISO9001/2000 minőségi certificationhe. Minden termék rendelkezik CE Bizonyítvány, FDA Tanúsítvány, valamint a Ro HS Tanúsítvánnyal. (A teszt a lézersugár fordulhat elő, vagy nem, egyszer a víz védő hagyják abba a munkát)
(c) A laser cső buborék, vagy nem. Kérjük, szíveskedjen bizonyíték számunkra. A hideg területen, ne hagyd, hogy a víz hideg, főleg ne hagyd, hogy a víz maradjon a laser cső, ha a lézer gép nem működik. A lézeres hűtés víz hőmérséklete magasabb, mint 30 fok, akár nem. Nyáron a víz hőmérséklete magas, meg kell változtatni a lézer víz hűtő, vagy állítsa le a gépet egy darabig.
(d) Lézer víz a nyomás, a térfogat normális, vagy nem. Ha lehetőség a termékek, szolgáltatás, kérem, kérem, hagyjon minket, 5 Csillag.
(3) Magas feszültség szikra, valamint a mentesítési
Kérjük, szíveskedjen ellenőrizni pozitív csatlakozó piszkos, nedves, vagy nem. egyszer megkapta fizetését, mi postázzuk az árut, illetve nyújtani a légi fuvarlevél számát on-line nyomon követő 24 órán belül, beleértve a hétvégén. A lézer energia ellátás pozitív csatlakozóhoz van csatlakoztatva, vagy nem.
(e) A víz cső csomózott vagy nem. Fény útját, helyes-e vagy nem. Ár
Arra törekszünk, hogy a hatékonyság javítása, valamint a költségek csökkentése, van abszolút túlsúlya az ár eladási termékek közvetlenül a végfelhasználóknak a vatera piacterén, mint egy gyártása . A hideg területen, a víz nem maradhat a laser cső hideg. Közel van a gép, fém test, vagy nem. Például képet,videót, illetve dokumentumot. Bármilyen probléma merül termékek, mi biztosítja a lépésről lépésre útmutató az ön számára.
Megjegyzés :
(a) A lézeres hűtés víz, desztillált víz, vagy a tiszta víz, a hőmérséklet 20-30.Majd cserélje ki egy új, egy vagy visszatérítés, hogy teljes pénz!
5. Ha mind nem probléma, akkor állítsa be a laser cső minőségi probléma. a nagyfeszültségű kábel szünet, vagy offline, vagy nem.6µm)
Külső
Átmérő
(mm)
Lézer
Hely
(mm)
Kiváltó
Feszültség
(kv)
Működési
feszültség
(kv)
Kiváltó
Áram (m A)
Működési
Aktuális
(m A)
Kimenet
teljesítmény
(watt)
Stabilitás
(%)
MTS-T04
1200
Ø60±2
Legfeljebb 4
22-24
15-17
5-6
18-22
≥62-70
10
2. Tükör, illetve lencse fókusz arca tiszta-e vagy sem. A kötet a víz folyik az.Visszajelzést
A satisfication pozitív feedbck nagyon fontos számunkra. Tárgytávolság-beállítás helyes-e vagy sem.Ha minden ok, akkor a bíró a laser cső minőségi probléma. Pedig abba az irányba, lézer víz áramlását a laser cső alsó magasabb értelme. Szállítás
A szakmai csomagolás a kár elkerülése érdekében, az általunk írt számos termékek világszerte biztonságban, beleértve az USA, Európa, Kelet-Európa, Dél-Amerika, Közel-Kelet, stb. Egyéb Előírások A Co2-Lézer Cső :
Teljesítmény 40w 50w 60w 80w
100w
130w
150w Link
3. Specifikáció a CO2-Lézer Cső 60 W :
Modell
Hossza
(mm)
A főbb paraméterek teljesítménymutatók(Wavelength10. Ha van karcolás, ha minden rendben, akkor a bíró a laser cső probléma.
Hogyan Telepítsük A Co2-Lézer Cső
(1) Először is, csatlakoztassa a víz cső lézer víz hűtő, állítsa be a kilépő víz cső álláspontja szerint az elv a lézer víz áramlik az alacsonyabb helyzetben, hogy magasabb pozícióba irányba. Garancia&Vissza
Boldogok vagyunk, hogy cserélje ki, vagy visszatéríti a pénz célja a problémák megoldásához gyorsan, hogy megfeleljen az ön megelégedésére.

Alapvető tulajdonságok

Modell Száma:
MTS-T04
Márka Név:
mactron
Lézer Teljesítmény:
60W
Hossz (mm):
1200+-10%
Átmérő(mm):
60+-2
Garancia:
3 hónap