.

1600mmx60mm Co2 Lezárt Laser Cső 80W Üveg 80w Co2-Lézer Cső

1600mmx60mm Co2 Lezárt Laser Cső 80W Üveg 80w Co2-Lézer Cső

HUF 64800.00

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez


4) A Jótállási&Vissza
Örülünk, hogy cserélje ki, vagy visszatéríti a pénz célja a problémák megoldásához gyorsan, hogy megfeleljen az ön megelégedésére. a nagyfeszültségű kábel szünet, vagy offline, vagy nem.
3) Szolgáltatás
A internationa l custmer nyújtunk szakember is támogatja, a termékek Trademanager withne 24 óra.
Kérjük, ellenőrizze a laser cső beszerelése lámpatest, kísérletezem, vagy nem.
Megjegyzés :
(a) A lézeres hűtés víz, desztillált víz, vagy a tiszta víz, a hőmérséklet 20-30. Kérjük, szíveskedjen bizonyíték számunkra. Pedig abba az irányba, lézer víz áramlását a laser cső alsó magasabb értelme.
(4) a CO2-Lézer cső szakítani, repedés, lézer feje leesik.
(3) Magas feszültség szikra, valamint a mentesítési
Kérjük, szíveskedjen ellenőrizni pozitív csatlakozó piszkos, nedves, vagy nem. (Figyelem : az ügyfelek, akik a váltakozó áram kell. A hideg területen, a víz nem maradhat a laser cső hideg. Közel van a gép, fém test, vagy nem.
6) Visszajelzése
A satisfication pozitív feedbck nagyon fontos számunkra.6µm)
Külső
Átmérő
(mm)
Lézer
Hely
(mm)
Kiváltó
Feszültség
(kv)
Működési
feszültség
(kv)
Kiváltó
Áram (m A)
Működési
Aktuális
(m A)
Kimenet
teljesítmény
(watt)
Stabilitás
(%)
MTS-T05
1600
Ø60±2
Legfeljebb 5
24-26
17-19
6-7
22-25
Legalább 80-90
10
2. Fény útját, helyes-e vagy nem.
(b) A laser cső munka értem, lézer víz védő ellenőrzött vagy nem.Ha az áruk érkeznek hibás vagy sérült, 7 nappal a beérkezés időpontja fel velünk a kapcsolatot. Fénykép
Standard Export-Fa Csomagot : védi a törékeny üveg cső
Rólunk :
1) Minőség
Mactron Technology Co,.
2) Ár
Arra törekszünk, hogy a hatékonyság javítása, valamint a költségek csökkentése, van abszolút túlsúlya az ár eladási termékek közvetlenül a végfelhasználóknak a vatera piacterén, mint egy gyártása . Például képet,videót, illetve dokumentumot.
Hogyan Telepítsük A Co2-Lézer Cső
(1) Először is, csatlakoztassa a víz cső lézer víz hűtő, állítsa be a kilépő víz cső álláspontja szerint az elv a lézer víz áramlik az alacsonyabb helyzetben, hogy magasabb pozícióba irányba.
(2) Lézer gravírozás, majd vágási mélység nem elég, miután laser cső működik egy darabig. Ha mind nem probléma, akkor állítsa be a laser cső minőségi probléma.Majd cserélje ki egy új, egy vagy visszatérítés, hogy teljes pénz!
5) Szállítási
A szakmai csomagolás a kár elkerülése érdekében, az általunk írt számos termékek világszerte biztonságban, beleértve az USA, Európa, Kelet-Európa, Dél-Amerika, Közel-Kelet, stb. Ha lehetőség a termékek, szolgáltatás, kérem, kérem, hagyjon minket, 5 Csillag. A lézer energia ellátás pozitív csatlakozóhoz van csatlakoztatva, vagy nem. egyszer megkapta fizetését, mi postázzuk az árut, illetve nyújtani a légi fuvarlevél számát on-line nyomon követő 24 órán belül, beleértve a hétvégén. Tárgytávolság-beállítás helyes-e vagy sem. Specifikáció CO2 Lezárt Laser Cső 80 W :
Modell
Hossza
(mm)
A főbb paraméterek teljesítménymutatók(Wavelength10.
(d) Lézer víz a nyomás, a térfogat normális, vagy nem. Ezután nyissa meg a lézer tápegység.kft telt el ISO9001/2000 minőségi certificationhe. Minden termék rendelkezik CE Bizonyítvány, FDA Tanúsítvány, valamint a Ro HS Tanúsítvánnyal. Ha van karcolás, ha minden rendben, akkor a bíró a laser cső probléma. Nyáron a víz hőmérséklete magas, meg kell változtatni a lézer víz hűtő, vagy állítsa le a gépet egy darabig.
(e) A víz cső csomózott vagy nem.1600mm hossza 60mm átmérőjű, Co2 Lézer Cső 80 W Csomag Lista : 1db 80w laser cső
Mactron Márka Magas Minőségű Co2 Lezárt Laser Cső 80w elterjedt típusú Lézeres Vágás, Gravírozás, Gép, 80w laser cső 1600mm hossza 60mm átmérőjű, a fő előnye, hogy a co2-lézer cső 80w tökéletes hely, mód, folyamatos, hosszú lifttime stb. Bármilyen probléma merül termékek, mi biztosítja a lépésről lépésre útmutató az ön számára. Biztosítja a lézer a víz tele van a laser cső, nincs buborék.
(a) A hűtővíz hőmérséklet vezérelt között 25-30 hőmérséklet, vagy nem. A fókusz, a tükröt meleg van, vagy nem. A hideg területen, ne hagyd, hogy a víz hideg, főleg ne hagyd, hogy a víz maradjon a laser cső, ha a lézer gép nem működik. A lézeres hűtés víz hőmérséklete magasabb, mint 30 fok, akár nem. (A teszt a lézersugár fordulhat elő, vagy nem, egyszer a víz védő hagyják abba a munkát)
(c) A laser cső buborék, vagy nem. Tükör, illetve lencse fókusz arca tiszta-e vagy sem.Ha minden ok, akkor a bíró a laser cső minőségi probléma. Más Energiát Co2-Lézer Cső :
Teljesítmény 40w 50w 60w 80w
100w
130w
150w Link
3. Ha problémája van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a negatív visszajelzés, szeretnénk kipróbálni a legjobb megoldani minden problémát!
Hogyan Kell Megítélni A Co2-Lézer Cső Minőségi Probléma
(1) Lézer gravírozás, majd vágási mélység nem elég, ha a laser cső elkezd dolgozni
Kérjük, ellenőrizze a laser cső beszerelése lámpatest, kísérletezem, vagy nem.

Alapvető tulajdonságok

Modell Száma:
MTS-T05
Márka Név:
mactron
Lézer Teljesítmény:
80W
Hossz (mm):
1600
Átmérő(mm):
60
Garancia:
3 hónap