.

4db/Sok Digitális Shore Gumiabroncs Durometer Egy Keménység Teszter Gumi új Méter

4db/Sok Digitális Shore Gumiabroncs Durometer Egy Keménység Teszter Gumi új Méter

HUF 31293.00

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

Digitális Shore Gumiabroncs Durometer Egy Keménység Teszter Gumi
Ez a Parton Egy Digitális keménység durometer kell mérni a keménység gumi -, műanyag szerint ISO 868-1986, illetve ISO 7619 van 8.1 N összesen intézkedés az erő, 1kg külső nyomás, nyomás tű felső kúp szög 35° - os, 2,5 mm-es tű hossza, 0~100 HA tárcsázza a mérleget, valamint a funkciók nagy LCD kijelző könnyen olvasható. Ez lehet használni, mint a hordozható vagy asztali. Írja be durometers alkalmazandó tesztet a penetráció közepes keménységű gumi, műanyag, bőr, multi-zsír, viasz, stb.
Megfelel a szigorú szabványok az ISO 868-1986 a Műanyag Merev gumi -, ISO-7619 Gumi mérési bemélyedés van, keménység, valamint a GB/T 531.1-2008 szabvány. A mért keménységi a test teszi a lehetséges következtetések jellemzőit, pl. arról, hogy milyen hamar megszakad, vagy az, hogy karcos.
MEGJEGYZÉS : 1.Minimális vastagsága 6mm, mint minta vizsgálati szondák ajánlott mérési ez az optimális eredmények (ha a kevésbé hozzáadhat több réteget, de nem lehet több, mint 3 réteg), valamint a mérési pont legalább 18mm távolság a külső széle.
2.Ajánlott, hogy a méréseket végezni a D típusú durometer, ha az érték meghaladja a 90 HEKTÁR
Különleges Funkciók
Tárcsázza a Skála 1-100 HA
Kiváló minőségű szonda 0-2.5 mm-es Mutató utazás
Széles mérési tartomány, nagy felbontású, könnyű kezelhetőség
35º tartalmazza szög a 0,5 HEKTÁROS felbontás
Hold Funkció
Nulla beállítás
Egyértelmű vizsgálati érték
A stressz, a végén mutató : 8.1 N
Könnyen olvasható nagy LCD kijelző
Szállít ultra pontos olvasás
Elemes
Kicsi a dimenzió, lightweigt, könnyen szállítható
Teltek, de megfelel az ISO 868-1986 & ISO 7619 nemzetközi szabványok
Megfelelnek a GB/T 531.1-2008 szabvány
A CE-Jelölés megfelel az Európai health & safety követelmény
Műszaki adatok
Felbontás : 0,5 HEKTÁROS
Összesen intézkedés hatályos : 8.1 N
Külső nyomás : 1kg
Nyomás tű felső kúp szög 35°
A tű hossza : 2,5 mm
Lapos kúp pont : f0.Átmérő 79mm
Telefonos Skála : 0~100 HA
On/Off Kapcsoló
Készlet Tartalmaz
1 x Digitális Shore A Keménység Durometer
1 x Kemény hordtáska megkeményedett hab
Szállítás
1. A becsült szállítási idő 10~20 munkanapon Ázsiai, AMERIKAI egyesült államok, AUSZTRIA, egyesült KIRÁLYSÁG, a legtöbb nyugat-Európai országban; 15~30 munkanapon hogy a legtöbb más országban. Szállítási talán késleltetett miatt munkaszüneti nap.
2. Ha szüksége sürgősen, tudunk küldeni DHL versenyképes ügynök szállítási költséget. Kérjük lépjen velünk kapcsolatba, fizetés előtt.
3. Vevő felelős az egyéni vám, valamint a helyi vonatkozó adókat, ha felmerült.
A Kötelezettségvállalás
1. Biztosítunk 12 hónap garancia.
2. Ha az elem meghibásodott alatt megfelelő használat per használati utasítás a jótállási időszak, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, vissza a szállítási költség a csere. Mi elküldjük önnek a csere a szállítási költség.
3. Ha NEM kaptunk elem 40 napon belül, akkor ellenőrizd a posta, majd küldje el újra vagy visszatéríti a hiányzó elemet.
Kapcsolat
1. Ha nem elégedett, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy megoldja a problémát. Kérjük, NE hagyják a negatív visszacsatolás nélkül kér segítséget. Keményen dolgozunk, hogy győződjön meg arról, hogy MINDEN ÜGYFÉL, 100% - os elégedettségi.
2. Bármilyen kérdéssel, kérdések, vagy segítséget, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba keresztül Trade Manager vagy e-mailben.
3. Az összes e-maileket lesz a válasz, 2 munkanapon belül. Ha nem kapja meg a választ, kérjük, küldje el újra a e-mailben válaszolunk, amint lehetséges.
Célunk, hogy haladhatja meg az ügyfél elvárásainak, a minőség, a szállítási költség keresztül folyamatos fejlesztése, ügyfélkapcsolati.

Alapvető tulajdonságok

Modell Száma:
Új
Kijelző Típus:
Digitális
Származási hely:
Guangdong, Kína (Kontinens)