.

ÚJ Shore D Típusú Keménység Teszter Gumi Gumiabroncs Durometer Méter

ÚJ Shore D Típusú Keménység Teszter Gumi Gumiabroncs Durometer Méter

HUF 6982.20

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez


ÚJ Shore D Típusú Keménység Teszter Gumi Gumiabroncs Durometer Méter
Gumi Keménység Teszter Utasítások
Összefoglaló :
A fenti gumi keménység teszter az intézkedés kén gumi -, műanyag termék, a keménység, a berendezés, a felszerelés típusú, A -, D-type, type O három ilyen formában. Típus D típus, illetve az alacsony keménységű, magas keménység gumi keménység vizsgálat. A gumi -, műanyag tartalmaz cipő készült habzó ügynök mikro-porózus anyagok a keménység, vizsgálat.
A főbb paraméterek :
1. A skála értéke : írja be A 0-100 HA, D típusú 0-100 HD, O-típusú 0-100 Hw (HC)
2. Nyomás tű utazás : 0-2.5 mm
A használható módok :
A minta erős gép, vidd a keménység teszter, nyomás tű távolság minta legalább 12 mm, széle sima nyomást gyalog nyomás a minta, ami a tű függőleges nyomás be a mintába, míg a láb, a minta teljesen érintkezési nyomás, amikor belül 1 s olvasás. Mérési legalább 6 mm egymástól különböző pozíciókban a mérési keménység érték 5-ször, vegyük az átlagos (mikro-porózus anyagok mérési legalább 15 mm). Annak érdekében, hogy stabilizálja feltételek meghatározása, hogy fokozza a meghatározás pontossága, keménység tesztelő eszköz kell az azonos meghatározása a támogató gyártó meghatározása.
1. ábra A típusú keménység teszter nyomás tű
2. ábra D típusú keménység teszter nyomás tű
3. ábra típus O keménység teszter nyomás tű
Szállítás
1. A becsült szállítási idő 10~20 munkanapon Ázsiai, AMERIKAI egyesült államok, AUSZTRIA, egyesült KIRÁLYSÁG, a legtöbb nyugat-Európai országban; 15~30 munkanapon hogy a legtöbb más országban. Szállítási talán késleltetett miatt munkaszüneti nap.
2. Ha szüksége sürgősen, tudunk küldeni DHL versenyképes ügynök szállítási költséget. Kérjük lépjen velünk kapcsolatba, fizetés előtt.
3. Vevő felelős az egyéni vám, valamint a helyi vonatkozó adókat, ha felmerült.
A Kötelezettségvállalás
1. Biztosítunk 12 hónap garancia.
2. Ha az elem meghibásodott alatt megfelelő használat per használati utasítás a jótállási időszak, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, vissza a szállítási költség a csere. Mi elküldjük önnek a csere a szállítási költség.
3. Ha NEM kaptunk elem 40 napon belül, akkor ellenőrizd a posta, majd küldje el újra vagy visszatéríti a hiányzó elemet.
Kapcsolat
1. Ha nem elégedett, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy megoldja a problémát. Kérjük, NE hagyják a negatív visszacsatolás nélkül kér segítséget. Keményen dolgozunk, hogy győződjön meg arról, hogy MINDEN ÜGYFÉL, 100% - os elégedettségi.
2. Bármilyen kérdéssel, kérdések, vagy segítséget, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba keresztül Trade Manager vagy e-mailben.
3. Az összes e-maileket lesz a válasz, 2 munkanapon belül. Ha nem kapja meg a választ, kérjük, küldje el újra a e-mailben válaszolunk, amint lehetséges.
Célunk, hogy haladhatja meg az ügyfél elvárásainak, a minőség, a szállítási költség keresztül folyamatos fejlesztése, ügyfélkapcsolati.

Alapvető tulajdonságok

Márka Név:
cnlandtek
Modell Száma:
HM-Dial-D
Kijelző Típus:
Analóg