.

2+1 Gombok pánik Bejegyzés Távoli Autó távirányító a Jeep Dodge a chrysler 300c voyager város, ország auto gombot shell burkolata

2+1 Gombok pánik Bejegyzés Távoli Autó távirányító a Jeep Dodge a chrysler 300c voyager város, ország auto gombot shell burkolata

864.00
HUF 691.00 -20 %

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez


Specifikációk : Típus : Távirányító Autó Kulcs Esetben Shell Chrysler Súly : 40g Anyag : ABS+Fém Szín : Fekete Gombok : 2+1 Gombot Transzponder Chip : Nem Elektronikus Táblák : Nem Akkumulátor : Nincs

Alkalmazás : a többi modell, amely ugyanaz, mint a képen!

Jellemzők : 100% vadonatúj, jó Minőségű! A legjobb csere törött vagy kopott kulcsokat,vagy nagy, további kulcs. Kulcs az esetben, kulcs penge csak. Nem elektronikus belső. Tudjon penge vágja a helyi lakatos/kereskedő. Csak vágja a kulcs penge,vidd a belső elektronika(tartalmazza indításgátló/transzponder chippel) az eredeti távirányító, majd helyezze őket a kulcs shell,akkor kész! Nem kell semmilyen programozási. Megjegyzés :
1.A tétel csak egy üres kulcs shell, amely nélkül a PCB, valamint az igazgatóság akkumulátor belsejében.
2.A képek a valódi fotók, amelyek által hozott magunkat. Kérjük, ellenőrizze a kulcs a shell, hogy győződjön meg arról, hogy ez ugyanaz, mint a termék.
3. A kulcs penge vágatlan penge, akkor menj a helyi lakatos boltba, hogy elég. Akkor csak vegye ki az elektronikus táblák, chip, illetve az akkumulátor, a saját eredeti gombot, majd tegye a kulcsot a shell, akkor használhatja.
1 x autó Kulcs Shell
1.- Egy év garancia.
2.- Ha az elem hibás kézhezvételét követően lehet követelni, hogy cserébe egy újat belül 7nap a kézhezvételtől számított (Vevő, vissza kell adnia minden eredeti, sértetlen tételek alatt újra eladható állapotban).
3.- Mi a kínálat ingyenes javítási szolgáltatás egy éven belül a vásárlás. Az első hónapban, mi fog fizetni, így szállítási költség( tőlünk, hogy a tartózkodási hely); Után 1 hónap, a vásárlás, a vevőnek kell fizetnie két módon a szállítási költség.
4.- Amint megkapjuk a visszajuttatott tételek, küldünk a helyébe, akik vissza minél hamarabb.
5.- A garancia nem terjed ki olyan termékeket, amelyek fizikailag sérült, vagy az ensz-normál üzemi körülmények következtében helytelen használat vagy nem megfelelő telepítés a részeket.
1.- A visszajelzés nagyon fontos a fejlődés, akkor tisztelettel meghívja önt, hogy hagyja el a pozitív visszajelzés, ha te elégedett vagy a termék, illetve szolgáltatás. Köszönöm szépen, hogy meghallgattak.
2.- Hagyjuk ugyanaz a visszacsatolás után a pozitív visszajelzést.
3.- Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elmész egy semleges, vagy negatív visszajelzés, mi megpróbáljuk a lehető legjobban megoldani a problémákat.

Alapvető tulajdonságok

A Többi Rész Száma:
Autó Kulcs Az Esetben A Shell A Chrysler
R/C Funkció:
nélkül
Gyártó Cikkszám:
kulcs a shell a Chrysler
Bankközi Rész Száma:
CHR-KS12
Testreszabási:
Igen
Ország/Régió Autó Gyártása:
Kína
Anyag Típusa:
műanyag, fém
Márka Név:
OkeyTech
Állapot:
100% vadonatúj, jó minőségű,
szín:
Fekete
Tömeg:
40g/pcs
Csomag:
Bubble bag
Méret:
Original Car Key Case Size
Gombok:
3 Gomb
penge:
Vágatlan Üres Penge
Típus:
Csere Autó Kulcs Az Esetben A Chrysler
Alkalmazás:
Távoli Kocsi Kulcsot Az Esetben A Shell A Chrysler
szállítási idő:
1-3 nap