.

Új, Eredeti Lenovo Thinkpad X1 Carbon 3. TÍPUS:20BS 20BT Szlovén Háttérvilágítású Billentyűzet Palmrest Touchpad 00HT325 00HN970

Új, Eredeti Lenovo Thinkpad X1 Carbon 3. TÍPUS:20BS 20BT Szlovén Háttérvilágítású Billentyűzet Palmrest Touchpad 00HT325

HUF 29160.00

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez


Új, Eredeti Lenovo Thinkpad X1 Carbon 3. TÍPUS : 20 BS 20 BT Szlovén Háttérvilágítású Billentyűzet Palmrest Touchpad 00 HT325 00 HN970
Állapot : Új, Eredeti
Elrendezés : Szlovén
Háttérvilágítású/Háttérvilágítás : Igen
FRU : 00 HT325
Al-FRU : 00 HN970
Alkalmas a Lenovo Think Pad X1 Carbon 3. TÍPUS : 20 BS 20 BT
Tesztelték a szállítás előtt, illetve 100% dolgozik
Garancia : 3 hónap
Megjegyzés : Kérjük, ellenőrizze képek, leírás megrendelés előtt
Szállítás
1) a Behozatali vámok vagy más adót nem tartalmazza a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ellenőrizze a helyi szokásokat megrendelés előtt. Kérjük, értesítsen minket, ha bármilyen különleges követelményeket a szállítási nyilatkozat .
2) tétel szállítása a megrendelés címét. Kérjük, győződjön meg arról, hogy ha hagyja, hogy a vevő adatait(teljes cím, teljes nevét, telefonszámát) megfelelően.
Ha az e-mail cím áll rendelkezésre, kapsz e-mailt az információ, hogy erősítse meg a címet a szállítás előtt, illetve a frissítés nyomon követési számot követően szállítmány.
Ha meg akarod változtatni a címet, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba egy napon belül . Nem vagyunk felelősek rossz/kézbesíthetetlen címét.
Vissza Garancia
1) Minden elem bevizsgált, jó állapotú szállítás előtt.
2) Ha kap egy helytelen vagy hibás tétel, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, csere vagy visszatérítés esetén a számla tétel.
3) bármely személyes okok miatt(nem az eladó hibájából) visszatér a visszatérítést, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, 14 napon belül . A visszajuttatott tételek kell az eredeti állapotában, valamint a szállítási díjat vissza kell lennie a vevő költsége. Térítjük vissza beérkezését követően hogy a visszaküldött tételt. A vásárlók felelős károk, veszteségek alatt visszatér. Ha az elemek megsérült, amikor visszatért, a vevők nem egy teljes visszatérítést.
4) biztosítunk, hogy három hónap karbantartás. Hibás tételek belül a jótállási idő is visszatért. A vásárlók kell tüntetni a szállítási költség. Kérjük, vegye fel velünk a feladó. Majd megjavítja, vagy kicseréli őket AZONNAL.
5) a Jótállás nem vonatkozik az olyan elemek, amelyek fizikailag sérült, vagy NEM rendeltetésszerű működését, mint visszaélés, illetve nem megfelelő telepítés.
Visszajelzést
Hogy megfeleljen a kielégülés a cél, mi mindig itt, hogy a legjobb szolgáltatást.
A visszajelzések nagyon fontosak számunkra.
Kedves egy perced, hogy hagyjon minket pozitív visszajelzést, 5 csillagos minősítést ha elégedett vagy az elem, illetve szolgáltatás.
Ha bármilyen észrevétele van, vagy számít az elemek, akkor Kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja semleges vagy negatív megjegyzéseket. Hisz nekünk, hogy mi mindent megteszünk, hogy értem őket, hogy az ön megelégedésére.
A támogató, megértő nagyra értékelik.
Köszönöm.

Alapvető tulajdonságok

Márka Név:
DZ-VILÁG
Modell Száma:
A Thinkpad X1 Carbon 3. TÍPUS
Kompatibilis Márka:
A Lenovo
Normál:
Szlovén
szín:
Fekete
FRU:
00HT325
Al-FRU:
00HN970
elrendezés:
Szlovén
Háttérvilágítású/Háttérvilágítás:
Igen
közgyűlés:
Billentyűzet Palmrest, illetve Touchpad
Állapot:
Eredeti, új