.

10 szín-set Üres Újratölthető Tinta patron PGI-9-utántöltő tinta Canon Pixus Pro 9500 Nyomtató automatikus többi chip

10 szín-set Üres Újratölthető Tinta patron PGI-9-utántöltő tinta Canon Pixus Pro 9500 Nyomtató automatikus többi chip

9447.30
HUF 8502.00 -10 %

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez


Megjegyzés : lehet, hogy fogadja el a vatera piacterén fizetés, PAYPAL, míg a western union is, kérjük, forduljon hozzánk további információért.
Ha gyorsabban kell fuvarozó, kérjük, conact minket, amint lehet.
köszönöm szépen
Kérjük, a megjegyzés, hogy a modell a nyomtatót, ha a rendelés leadása, ez nagyon fontos számunkra.
Újratölthető Tintapatron (RIC) A Tintasugaras Nyomtatók
Kapacitás : 18 ML
Könnyű Telepítés. Igaz, a rendszer készen áll a "Plug & Play".
Alkalmas minden típusú festék, festék, pigment, valamint szublimációs stb
Különböző részei ugyanaz a modell, patron modell eltérő lehet.
Kérjük, olvassa Patron Modell.
Kompatibilis : Pixus Pro 9500
Tintapatron : PGI-9 PBK/C/M/Y/R/MBK/G/PM/PC/GY
Szín : 10 szín
Figyelem :
Rendelés előtt, kérjük, ellenőrizze, hogy a modell a tintapatronokat a modell a nyomtató. Csak mindkettő ugyanaz, mint a leírás, akkor a Folyamatos Tinta Rendszer megfelelően működjön.
Használata előtt a chip,Ha a nyomtató egy új(sosem nyitott vagy használt) kell inicializálni nyomtató által az eredeti tintapatron.
A csomag tartalmazza :
1 Set Folyamatos tinta rendszer, auto reset chip; 1db kézi.
Megjegyzés :
1, hogy a külső üveg kiegyensúlyozott helyzetben van, a festék a festék tároló raktár ugyanazon a szinten
2, ha szükséges, nyissa ki a szellőző lyuk : karton általában két lyuk. Az újratöltés lyuk (nagy lyuk) avent (lyukak). Tintasugaras nyomtató felszerelt CISS, CISS külső doboz fölé a nyílás nem lezárt, annak érdekében, hogy elkerüljék a tény, hogy a színes nyomtatás nem.
Karton érték nem lehet magasabb, mint a nyomtató elhelyezése a doboz, valamint párhuzamosan a nyomtató, a boxand a nyomtató legyen az asztalon.
4, ha a doboz festék eléri a figyelmeztető terület, kérjük, Újratöltés tinta. Különben nem lenne újratöltés eljárás bonyolult.
5, a csővezeték kell tartani a festék áramlik, különben nem érintené a nyomtatási minőség
Különböző országokban, ugyanaz a modell, nyomtató patronok eltérő lehet. Patronok Modell érvényesül, köszönöm
Fizetési Mi csak akkor fogadja el LETÉTI kiskereskedelmi forgalom számára. Kérjük, küldje el fizetési belül 3days után ajánlat vége, vagy a vásárlást. Ha számítok a fizetési késedelem, kérem tudassa velem. Szállítási szállítunk, ezt az elemet, hogy világszerte keresztül rendszeres regisztrált levegő mailt a nyomon követési számot. A tétel lesz küldve 1 -3 napot követő munkanapon a fizetési megerősítette. A szállítás általában 7-13 munkanapon belül elérni a legtöbb más célpontok a világon, de néhány ritka esetben, vagy egyéni késedelem hosszabb ideig tarthat, különösen, hogy ezek az országok, Oroszország, Brazília, Olaszország, stb. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, ha nem kapta meg a csomagot ter 3 hét. PS : Kérem ellenőrizze, hogy a szállítási cím helyes, ha a fizetés paypal-on keresztül, csak fogadja el a paypal, szállítási cím (nem vállalunk semmilyen változás, cím, e-mailben) Visszatérési politika, Ha a rendelés érkezett, s ez nem az, amit rendeltél, vagy az elem egy gyártó hiba, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, belül 7 üzleti ays.Ha bebizonyosodik, hogy egy rossz elem, vagy egy gyártó hiba, kérjük, küldje vissza az elemet, majd küldünk önnek egy csere ingyenes. Vevőnek kell fizetnie a visszaküldés szállítási költséget.Kérjük, lépjen kapcsolatba velem, mielőtt elküldi a tételt vissza, pontos szállítási címet is meg kell erősíteni. Kérjük, ügyeljen a termék visszatért, jó állapotban, az eredeti csomagolásban. Forgalmazó : azt is elfogadja, a különleges ajánlatok forgalmazó ömlesztett érdekében, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben. Visszajelzés A visszajelzés nagyon fontos számunkra, pozitív visszajelzést nagyra értékelik. Kérjük, tudassa velünk, mielőtt elhagyja semmilyen negatív visszajelzést, kérjük, adja meg nekünk a lehetőséget, hogy megoldja a problémákat a legjobban megfelel az ön igényeinek. Az ügyfélszolgálat Ha bármilyen kérdése van, kérjük küldjön nekünk egy üzenetet a aliexpress.com . Mert időzóna más, mi válaszolunk a kérdéseire 24 órán belül eladjuk az összes komoly CANON/HP/Brother/EPSON Print Fejét, Lehet, hogy szükség lesz más modell nyomtatófej, Kérjük, lépjen a következő hivatkozás HP nyomtatófej
A HP nyomtatófej HP950
Új
A HP nyomtatófej HP950
Felújított
A HP nyomtatófej HP940
Felújított
A HP nyomtatófej HP862
B8550/B8553/B8558 B110a B210a B109a c410a 510a D
Új
A HP nyomtatófej HP862
B8550/B8553/B8558 B110a B210a B109a c41
Felújított
A HP nyomtatófej HP920
Új
A HP nyomtatófej HP920
Felújított
A HP nyomtatófej HP564
Új
A HP nyomtatófej HP564
Felújított
A HP nyomtatófej HP688
Felújított
A HP Pirnt Fejét CR-280
Felújított
A HP Pirnt Fejét CQ163
Új
A HP Pirnt Fejét HP88
Felújított
A HP Pirnt Fejét HP11
Felújított

Alapvető tulajdonságok

Márka Név:
FGHGF
Kompatibilis Márka:
HP Inkjet
Típus:
tintapatron