.

Támogatja az angol orosz spanyol francia Hang Manuális LCD Kijelző Otthoni Biztonsági Készlet GSM SIM SMS Riasztó Rendszer LCD Képernyő 4 Band

Támogatja az angol orosz spanyol francia Hang Manuális LCD Kijelző Otthoni Biztonsági Készlet GSM SIM SMS Riasztó Rendszer

24786.00
HUF 17350.00 -30 %

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

Megtalálni a megfelelő hely, hogy telepíteni a riasztó. Dönteni, ha kell, füstérzékelő, Gáz érzékelő, Vezeték nélküli Vaku Sziréna, hogy javítsa a riasztó rendszer.
Olaszország : Az alapértelmezett szállítási Olaszország rendszer .
Cseh köztársaság : Az alapértelmezett szállítási cseh rendszer . Ez több móka, meg fog menteni egy kis pénzt. Most, roll a saját DIY biztonsági riasztó rendszer.
Távirányító a riasztó rendszer által telefonhívás, SMS-ben; Támogatás legfeljebb 6 kijelölt telefonszám a riasztási hívás 3 hurkok 3 kijelölt telefonszámát SMS-ben értesítést.
Ott lesz akkor Is, Ha Nem A riasztó panel automatikus tárcsázás vagy küldjön SMS-t a megadott telefonszámra ha bármilyen érzékeli érzékelő aktiválódik a sziréna megszólal a helyszínen, ugyanabban az időben.
Lengyelország : Az alapértelmezett kézbesítési Lengyelország rendszer .
Beépített tartalék újratölthető akkumulátor élettartama akár 5 órán belül SMS-ben emlékeztető, amikor a HÁLÓZATI áramot.
Oroszország, Ukrajna : Az alapértelmezett szállítási orosz rendszer . Ha a kisállat tulajdonosa, javasoljuk, hogy használjon pet friendly PIR mozgásérzékelő, hogy a kisállat immunitás.
SMS Értesítés a Valós idejű élesítés/Hatástalanítás Állapot (Nem Támogatja a Legtöbb Egyéb, Nem Márkás Riasztó Rendszerek Az e Bay-en).Biztonsági búcsút a távolság. ( Orosz hang,angol nyelvű sms -)
Spanyolország, Chile : Az alapértelmezett szállítási spanyol rendszer .
A munka, mint GSM riasztó rendszer (GSM SIM-kártya) vagy a Helyszínen riasztó rendszer (SIM-kártya Nélkül).
Figyelem :
Ez a sorozat a termékek, angol, orosz, spanyol, francia, Olaszország,Lengyelország, a cseh köztársaság Hang.Quad-Band GSM Modul,nem volt hajlandó alacsony minőségű régi modul.
Franciaország : Az alapértelmezett szállítási francia rendszer .
Valós idejű, késleltetés, 24 órás, bypass védelmi zóna programozás funkció. Mert pet is kiválthatja egy téves riasztás.De mi van, PDF, angol, spanyol, francia, orosz, kézi .Körkörös hang sziréna kalóz kis gyár.Kérlek, maradj távol a kalózkodás. Nem telefonvonal szükséges. Az első lépés, kiküszöbölve a hamis riasztások, hogy megtudja, mi okozza őket(az ok), mint a hibás telepítés, laza ajtó/ablak kapcsolatok, alacsony elemeket, vagy más berendezések kérdések. Tudja élesíteni/hatástalanítani a riasztó telefonon, SMS-ben, a távvezérlőt vagy az élesítés/hatástalanítás gombot a riasztó.
3 A távirányító az APP. Függetlenül attól, hogy elhagyja a házat néhány rövid percre, otthon dolgozik, a nap folyamán, vagy nyaral, a másik oldalon a világ, a riasztás rendszer élesítve figyelmezteti önt minden alkalommal.
Ha a következő országokban.
Hogyan válasszuk ki a használni egy riasztó rendszer
Most már olyan sokféle otthoni riasztó rendszer termékek a piacon, hogy lehet, hogy nem tudom, hogyan kell kiválasztani a leginkább megfelelő.
Támogatja az Időzítés élesítés/Hatástalanítás (3 csoport), Részleges élesítés (Otthon Kar), a Belépési Késleltetés (Riasztás Késleltetés), valamint a Kilépési Késleltetés (Élesítés Késleltetés).Kérem, hagyjon e-mail.
Miért Válaszd A Riasztó Rendszer
1,Mi egy professzionális biztonsági cég együttműködünk a nagy gyárban. Emellett opcionális vezeték nélküli eszközök egészül ki kell nyújtani felett egyéb funkciók, beleértve a vezeték nélküli füstérzékelő,.
Főbb Jellemzők
Egyszerűen helyezzen be egy GSM SIM kártya aktiválásához a control panel (Szerződés, illetve a felosztó-kirovó).Ez több, stabil, minőségi termékek.Tér sziréna hang az eredeti nagy gyárban.Mi nem árulunk gyengébb termékek.

igazi kép
Stabil, Realiable Riasztó Rendszer
Az otthoni/irodai van egy hely, ahol meg akarod tartani a biztonságos, de hogy a high-end biztonsági modulok, illetve szolgáltatások rendelkezésre, hogy segítsen egy drága törekvés.
Automatikus játék a beállított 10-második üzenet a felvételt, amikor riasztás történik, valamint riasztó hívást. Általában javasoljuk, hogy a vezeték nélküli rendszer, mert sokkal könnyebb telepíteni.
Quad-Band GSM Modul : 850 /900/1800/1900 MHz, a világszerte használat.
Beépített mesterséges intelligens digitális hang bemondó a könnyű kezelhetőség. Az alapértelmezett szállítási angol rendszer.Telefon, SMS, távirányító, valamint az ALKALMAZÁS,kényelmesebb választás. Itt van néhány javaslat, hogy hogyan válassza ki a használni egy riasztó rendszert! A tudat, hogy szükség van-e vezetékes rendszer, vagy egy vezeték-nélküli egy.
Rendszer Tárcsázás Funkció : telefonál, közvetlenül a vezérlőpult egy SIM-kártyát.
2,Ez a képernyő, a billentyűzet, pontosabban, Az eredeti gyári kínálat,nem másolat. Számolni, nyílászárók, a ház, amely egy betörő férhetnek hozzá. Ezeket mind-mind segít, hogy a legjobb biztonsági lehetséges, hogy ez nagyon nehéz, hogy bárki bejusson az otthoni vagy üzleti.
Ez a kézikönyv csak angolul.
Támogatja a maximum 99 vezeték nélküli zóna (egy vezeték nélküli érzékelő minden egyes zónában), illetve a 7.

Alapvető tulajdonságok

teljesítmény:
12V1A
Méret:
180*133*27mm
Videó Felület:
No
Kit Konfiguráció:
Ajtó/Ablak Érzékelő
Ébresztő Típus:
A Riasztó,SMS,Alkalmazások Ellenőrzése
Nyelv:
Angol
Kijelző:
Igen
Jelszó Billentyűzet:
Igen
Élesítés Típusa:
Jelszó Billentyűzet
Modell Száma:
G2B
Márka Név:
eMastiff
Zóna Száma:
99 vezeték nélküli zóna
Csatlakozó Típusa:
EU-Csatlakozó
Kimenet Száma:
7 vezetékes zóna
Kommunikációs Interfész:
Vezeték nélküli
szín:
Fehér
Származási hely:
Kína (Kontinens)
GSM Frekvencia:
850/900/1800/1900Mhz
Vezeték Nélküli Frekvencia:
433Mhz
G2B Nyelvek hang támogatás:
Angol, orosz, spanyol, francia, olasz, cseh köztársaság
PDF Kézi könyv:
Angol, Orosz, Spanyol, Francia Kézi
Kézi könyv:
Angol
G2B Hálózat:
Gsm
funkció 1:
IOS/Android Alkalmazás Ellenőrzött Távoli élesítés/Hatástalanítás
A funkció 2:
Home Security Védelmi Riasztó Rendszer