.

ÚJ Beépített antenna Ajtón Rés Érzékelő, PIR Mozgásérzékelő Vezeték nélküli LCD GSM SIM kártya Házban Riasztó rendszer Füst Flash Sziréna

ÚJ Beépített antenna Ajtón Rés Érzékelő, PIR Mozgásérzékelő Vezeték nélküli LCD GSM SIM kártya Házban Riasztó rendszer Füst

16470.00
HUF 10870.00 -34 %

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

Tudva, hogy egy komplett riasztó rendszer nem csak magában a közös riasztó, hanem magában foglalja a tűz riasztás(füstérzékelő), pánik riasztás, valamint a környezeti Riasztó.Ez több, stabil, minőségi termékek.
Miért Válaszd A Riasztó Rendszer
1,Mi egy professzionális biztonsági cég együttműködünk a nagy gyárban.
Beépített tartalék újratölthető akkumulátor élettartama akár 5 órán belül SMS-ben emlékeztető, amikor a HÁLÓZATI áramot.
Távirányító a riasztó rendszer által telefonhívás, SMS-ben; Támogatás legfeljebb 6 kijelölt telefonszám a riasztási hívás 3 hurkok 3 kijelölt telefonszámát SMS-ben értesítést.Mi nem árulunk gyengébb termékek.
A munka, mint GSM riasztó rendszer (GSM SIM-kártya) vagy a Helyszínen riasztó rendszer (SIM-kártya Nélkül).
Támogatja az Időzítés élesítés/Hatástalanítás (3 csoport), Részleges élesítés (Otthon Kar), a Belépési Késleltetés (Riasztás Késleltetés), valamint a Kilépési Késleltetés (Élesítés Késleltetés). kérjük, hagyjon üzenetet. Ha a probléma a telepítés után olvasni felhasználói kézikönyv, jobb, ha segítséget kérni, inkább, mint egy hibás telepítés. Tudja élesíteni/hatástalanítani a riasztó telefonon, SMS-ben, a távvezérlőt vagy az élesítés/hatástalanítás gombot a riasztó.
Hogyan válasszuk ki a használni egy riasztó rendszer
Most már olyan sokféle otthoni riasztó rendszer termékek a piacon, hogy lehet, hogy nem tudom, hogyan kell kiválasztani a leginkább megfelelő.
2,Ez a képernyő, a billentyűzet, pontosabban, Az eredeti gyári kínálat,nem másolat. Kapni fog egy megfelelő rendszer.
Lengyelország : Az alapértelmezett kézbesítési Lengyelország rendszer .
Támogatja a maximum 99 vezeték nélküli zóna (egy vezeték nélküli érzékelő minden egyes zónában), illetve a 7. Most, roll a saját DIY biztonsági riasztó rendszer. Függetlenül attól, hogy elhagyja a házat néhány rövid percre, otthon dolgozik, a nap folyamán, vagy nyaral, a másik oldalon a világ, a riasztás rendszer élesítve figyelmezteti önt minden alkalommal.
Valós idejű, késleltetés, 24 órás, bypass védelmi zóna programozás funkció. Ezeket mind-mind segít, hogy a legjobb biztonsági lehetséges, hogy ez nagyon nehéz, hogy bárki bejusson az otthoni vagy üzleti.
Oroszország, Ukrajna : Az alapértelmezett szállítási orosz rendszer .
Ha a következő országokban. A riasztó rendszer fedezi a bejárat a házba. Itt van néhány javaslat, hogy hogyan válassza ki a használni egy riasztó rendszert!
A tudat, hogy szükség van-e vezetékes rendszer, vagy egy vezeték-nélküli egy.Tér sziréna hang az eredeti nagy gyárban.
Stabil, Realiable Riasztó Rendszer
Az otthoni/irodai van egy hely, ahol meg akarod tartani a biztonságos, de hogy a high-end biztonsági modulok, illetve szolgáltatások rendelkezésre, hogy segítsen egy drága törekvés.Körkörös hang sziréna kalóz kis gyár. Ha a kisállat tulajdonosa, javasoljuk, hogy használjon pet friendly PIR mozgásérzékelő, hogy a kisállat immunitás. Ott lesz akkor Is, Ha Nem
A riasztó panel automatikus tárcsázás vagy küldjön SMS-t a megadott telefonszámra ha bármilyen érzékeli érzékelő aktiválódik a sziréna megszólal a helyszínen, ugyanabban az időben. ( Orosz hang,angol nyelvű sms -)
Spanyolország, Chile : Az alapértelmezett szállítási spanyol rendszer .
Beépített mesterséges intelligens digitális hang bemondó a könnyű kezelhetőség. Ez több móka, meg fog menteni egy kis pénzt.
Kék LCD kijelző óra, riasztó állapotát, valamint a jelerősség bár kijelzőn. Az alapértelmezett szállítási angol rendszer. vezetékes zóna (számos vezetékes csatlakoztatott érzékelők által sorozat kapcsolat minden zóna). Nem telefonvonal szükséges.
Ez a kézikönyv csak angolul.
Figyelem :
Ez a sorozat a termékek, angol, orosz, spanyol, francia, Olaszország,Lengyelország, a cseh köztársaság Hang.
Automatikus játék a beállított 10-második üzenet a felvételt, amikor riasztás történik, valamint riasztó hívást.
Egyszerűen helyezzen be egy GSM SIM kártya aktiválásához a control panel (Szerződés, illetve a felosztó-kirovó).
Quad-Band GSM Modul : 850 /900/1800/1900 MHz, a világszerte használat.Kérem, hagyjon e-mail.Quad-Band GSM Modul,nem volt hajlandó alacsony minőségű régi modul. Dönteni, ha kell, füstérzékelő, Gáz érzékelő, Vezeték nélküli Vaku Sziréna, hogy javítsa a riasztó rendszer.
Cseh köztársaság : Az alapértelmezett szállítási cseh rendszer .
SMS Értesítés a Valós idejű élesítés/Hatástalanítás Állapot (Nem Támogatja a Legtöbb Egyéb, Nem Márkás Riasztó Rendszerek Az e Bay-en). Megtalálni a megfelelő hely, hogy telepíteni a riasztó. Ha gyakran utazik, vagy meg akarok bizonyosodni, hogy az otthoni biztonságos, amíg távol van, ez a rendszer ideális válassza ki az ön számára. Mert pet is kiválthatja egy téves riasztás. Emellett opcionális vezeték nélküli eszközök egészül ki kell nyújtani felett egyéb funkciók, beleértve a vezeték nélküli füst érzékelő, vezeték nélküli gázszivárgás érzékelő, vezeték nélküli jelerősítő,.

Alapvető tulajdonságok

teljesítmény:
12V1A
Méret:
20*13cm
Videó Felület:
No
Kit Konfiguráció:
Ajtó/Ablak Érzékelő
Ébresztő Típus:
A Riasztó,SMS,Alkalmazások Ellenőrzése
Nyelv:
Angol
Kijelző:
Igen
Jelszó Billentyűzet:
Igen
Modell Száma:
G2B
Márka Név:
eMastiff
Zóna Száma:
99 vezeték nélküli zóna
Élesítés Típusa:
FR Távoli vezérlő
Csatlakozó Típusa:
EU-Csatlakozó
Kimenet Száma:
7 vezetékes zóna
Kommunikációs Interfész:
Vezeték nélküli
szín:
Fehér
Származási hely:
Kína (Kontinens)
GSM Frekvencia:
850/900/1800/1900Mhz
Vezeték Nélküli Frekvencia:
433Mhz
is_customized:
Yes
G2B Nyelvek hang támogatás:
Angol, orosz, spanyol, francia, Olaszország, Lengyelország, a cseh köztársaság
PDF Kézi könyv:
Angol, Orosz, Spanyol, Francia
funkció 1:
IOS/Android Alkalmazás Ellenőrzött Távoli élesítés/Hatástalanítás
A funkció 2:
Hangutasításokat
3 funkció:
LCD kijelző