.

SHELI laptop Alaplap/alaplapja a Lenovo Y510 Y510A 4 video chipset nem integrált grafikus kártya DDR2 - a lett Teljesen

SHELI laptop Alaplap/alaplapja a Lenovo Y510 Y510A 4 video chipset nem integrált grafikus kártya DDR2 - a lett Teljesen

26913.60
HUF 25299.00 -6 %

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

Integrált : A grafikus egység az alaplap hajókat. Garantáljuk, hogy nem ugyanaz az ön számára.
laptop Alaplap/alaplapja a Lenovo Y510 Y510 A 4 video chipset nem integrált grafikus kártya DDR2 100% - a lett Teljesen
tudjuk, hogy az alábbi kötelezettségeket a termékek :
1. Pls NE hagyj el minket 1,2,3 - csillag , mert ők egyenlő a negatív visszacsatolás.ellenőrizze, hogy a hiányzó elektronikus szigetelés gumival papír. Minden behozatali költségek vagy díjak a vásárló felelőssége.
laptop Alaplap/alaplapja a Lenovo Y510 Y510 A 4 video chipset nem integrált grafikus kártya DDR2 100% - a lett Teljesen. Nem Integrált, illetve replacble : Ez a különleges grafikus kártya kapcsolódik az alaplap keresztül MXMII felület.
Vissza politika :
1. akkor a hajó a csomagot a cím mutatott a vatera piacterén. 45 nap garancia mivel megkapja a termékek
Tipp : Mi az integrált Grafikus kártya, valamint a nem integrált Grafikus kártya ? Zavaros?
1. Minden termékre garanciát 45 nap.
Ha van valami jó javaslat, hogy a munka, vagy nem elégedett az ügyfélszolgálat, pls mondd,mi lesz, hogy amíg nem teljesülnek. A tételeket vissza kell vizsgálni, s ha talált, hibás lesz felszámított 20% - os visszavételi díjat kell fizetnie. Ha bármilyen kérdése van a termékekkel, vagy az árverés, kérjük, forduljon hozzánk a "Kereskedelmi Menedzser" vagy az e-maileket
2. Az alacsonyabb ár nem't tükrözik a teljes ára, illetve a valódi piaci értékét a termékek. Kérjük, gondosan csomagolja vissza az elemet. Ez alacsonyabb, feldolgozó kapacitás. Az integrált grafikus kártya olcsóbb, valamint több, kompatibilis az alaplap. A hibás terméket vissza kell juttatni számított 30 napon belül a kibocsátó dátuma,mi fog változni még egy vagy visszatérítjük a pénzét.
Vizsgálatok :
Teljesen tesztelt, működik, jó körülmények között;Magas minőség versenyképes áron. teljesen bevizsgált, jól működik
3. Annak érdekében, hogy csökkentse az ügyfelek költség importálása adó -, illetve egyéb díjak, akkor bejelenti, hogy ez egy alacsony összeget, az a számlán. ellenőrizze, hogy hiánya szerelvények, rozsda, rothadás, hő megszüntetése alváz. Ha meggondolja magát,megvásárolta a rossz elemet, lehet, hogy vissza követő 7 napon belül érkezett. ingyenes szállítás 2 napon belül keresztül hong kong-post légiposta
4.
1· Minden alaplap teljesen vizsgált minősítési a szállítás előtt, illetve győződjön meg arról, működik, jó állapotban. Ellenőrizze a helyi szokásokat, szabályokat, a vámtisztek előre. Bármilyen változás a szállítási címet,kérem, szíveskedjen tanácsot adni, hogy nekünk, a szállítás előtt.
A képet nem lehet a tényleges tétel, hiszen az csak hivatkozási. Az integrált grafikus kártya drága, könnyű probléma. A megvásárlása vagy használata a termékeink azt jelenti, hogy elolvasta, majd elfogadta a Feltételeket. A post vásárlás segítséget vagy információt, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. De ez nagyon drága ,ezért gyakran értékesítik seperatly . Őszintén reméljük, hogy te is egy POZITÍV, 5 Csillag .
2· ha több db alaplap,üdvözöljük a vizsgálatot az értékesítés szívességet ár. Ez a fajta grafikus kártya van a legjobb feldolgozó kapacitás. Az is jobb, ha a hűtőborda pedig kevesebb díjat.
Ha bármilyen problémája van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi lesz boldog, hogy segítsen (Mielőtt az Értékesítés Után). különben nem Vagyunk felelősek semmilyen rossz vagy kézbesíthetetlen címét. ellenőrizze a belső, mind a külső csatlakozó, LCD kijelző , Két memória, DVD-meghajtó, Hálózati csatlakozó, Hang, Egér, Billentyűzet, Tárcsa, USB, SD csatlakozó, PC, 3,3 V COMS akkumulátor, Elem, hogy feltöltési / kisütési,Teljes futó 3 D, Indítsa újra a rendszert legalább kétszer. Ha nem biztos benne, kérdezze meg. Meg kell, hogy ossza meg a laptop RAM, hogy a folyamat a grafika. ellenőrizze a megjelenése, mint például a turps, por -, ón -, forrasztás, vagy más piszkos mark a fedélzeten. 100% SHELI montherboard de jó állapotban
2.
Kapcsolat :
1. Mi válaszolunk minden e-mailt követő 24 órán vagy kevesebb (nem tartalmazza a hétvégén, vagy ünnepnapokon)
3. A nem-Integrált : Az alaplap a grafikus kártya.
Remélem, boldog, színes az élet !
Feltételek :
Gondosan olvassa el a Szállítási, Kifizetések, majd Visszatér Politikák. Ez a grafikus kártya független grafikus egység. Ha kell, az ilyen típusú alaplap ,akkor jobb, ha a kapcsolatot az eladóval arról, hogy a grafikus kártya. A busz jobb feldolgozó kapacitás. Támogatjuk a szállítmányt, amelyet a "HK post""China post""EMS" "a DHL" "UP" ,Ha segítségre van szüksége kiválasztása gyors, megbízható hajózási társaság, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, s mi mindent megteszünk, hogy segítsen.
3· Az alaplapok nem tartalmazza a CPU-t,csak egy tanács
4· Az árukat nagyon finom,pls erősítse meg, hogy van-e a technológia, hogy telepítse egyedül,egyébként, hogy egy mérnök
Fizetés :
Fogadjuk el fizetési keresztül LETÉTI , Minden kifizetést meg kell erősíteni ( Szállítási bill címeket kell egyeznie ).

Alapvető tulajdonságok

Márka Név:
SHELI
Foglalat Típusa:
PGA 989
Alkalmazás:
Laptop
Lapkakészlet:
HM65
Portok:
VGA,USB 2.0,Ethernet,Wifi
Elem Állapota:
Használt
Memória Típusa:
DDR2
A CPU:
No
Modell Száma:
Y510
Chipset Gyártó:
Az Intel
Maximális Ram Memória Kapacitás:
8 GB
Csomag:
Igen
Merevlemez Interfész:
SATA
FSB / HT:
1006 MHz
CPU Típus:
Az Intel
Memória csatorna:
Dupla
Rész Száma:
Y510A
Tesztelt:
DMark ,Linebench R10,Akkumulátor Mark...