.

Fejét 16mm,Arc, hegyes orr,keményfém rotary sorja, rotary sorja, sorjázó a reszelő, keményfém sorja, keményfém csiszolás. G1625M06

Fejét 16mm,Arc, hegyes orr,keményfém rotary sorja, rotary sorja, sorjázó a reszelő, keményfém sorja, keményfém csiszolás.

HUF 2527.20

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez


Név : wolfram steel forgó fájlt műszaki adatok : G1625 M06 Anyag : Kemény ötvözet Fej Alakja : Arc, hegyes orr, A maximális átmérője a fejét : 16 mm-es Szár Átmérő : 6 mm Teljes hossz : 65mm Egy penge rész hossza : 25mm Vonalak : egy vonalak Egység : 1 vadonat új, nem használt. Mi tudjuk ajánlani a következő, azonos típusú termék : G0618 M06 G0817 M06 G1020 M06 G1225 M06 G1425 M06 G1625 M06 Ha kell, ezek a termékek, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, köszönöm. Fő cél : Wolfram steel csiszolás feje széles használ, használt gépek, aerospace, autóipari, a hajóépítés, a vegyi anyagok, faragás, illetve egyéb ipari ágazatok, a hatás jelentős, a fő célok a következők : (A) a különböző befejező penész üreg, mint a feldolgozás Xiemo mint. (2) a különböző fémes vagy nem fémes faragás, mint a penész, gravírozás, ajándék, képkivágás. (3) tiszta-casting, repülni, kovácsolás, hegesztés alkatrészek, sorja, hegesztés, mint a gép gyári öntvény, hajógyár, auto gyár. (4) a különböző mechanikus alkatrészek kerekítés letörés, illetve groove feldolgozás, tiszta csövek, unalmas felületkezelő gép részeit, például a mechanikai üzem, javítás gyári. (5) járókerék Út ablaktörlő részeihez, például a gépjármű motor növény. Wolfram steel csiszolás fejét a következő tulajdonságokkal rendelkezik : (1) folyamat mindenféle fém (beleértve az edzett acél), illetve a nem-fémes (például márvány, jade, csont), feldolgozás keménység akár HRC70. (2) a túlnyomó többsége a munka helyébe a kis emery kerekek, nincs por szennyezés. (3) magas termelési hatékonyság, tízszer magasabb, mint a számos feldolgozás hatékonyságát egy reszelő, mint egy kis emery kerekek közel tízszer nagyobb a feldolgozás hatékonyságát. (4) a Termék jó feldolgozás minősége, fejezd be, akkor a folyamat számos nagy pontosságú alakja a penész üreg. (5) hosszú élettartam, tartós, nagy sebességű acél vágó eszközök, mint tízszer tartósabb, mint a kis kerék magas 200-szor. (6) könnyen használható, biztonságos, megbízható, csökkenti a munka intenzitása, valamint javítja a munkakörnyezet. (7) a gazdasági hatékonyság jelentősen javult, átfogó feldolgozási költségek csökkenthetők, többször is.

Alapvető tulajdonságok

is_customized:
Yes
Típus:
Kézi Szerszám Alkatrészek
Anyag:
- Karbid
Modell Száma:
G0618M06